Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 16.12.2020 päättänyt jatkaa aiemmin annettuja kokoontumisrajoituksia, minkä vuoksi Porin rauhanyhdistyksen järjestämät tilaisuudet on peruttu 23.1.2021 asti.

Johtokunta on kuitenkin antanut toimikunnille tehtävän pohtia seurojen ja mahdollisesti muiden tilaisuuksien järjestämistä sähköisten viestimien välityksellä. Johtokunta tiedottaa asiasta viimeistään alkuvuoden aikana.

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen ja myös vaikea. Onkin ollut tärkeää, että välillä rauhanyhdistykselle on päästy kokoontumaan. Seura- ja muu toiminta on vaatinut erityistä palvelumieltä. Lämmin kiitos eri palvelutehtävissä olleille ja rukouksin kotisiionia muistaneille. Suurin kiitos Taivaan Isälle!

Mutta enkeli sanoi heille: ”Älkää peljätkö: sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa.” (Luuk. 2: 10–11)

Rauhallista ja Taivaan Isän siunaamaa joulua!

Porin rauhanyhdistyksen johtokunta