Satakunnan heikentyneen koronatilanteen vuoksi Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnassa. Määräys on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella 22.11.-22.12.2021. Porin Rauhanyhdistyksen tilaisuuksissa otetaan tämä yleisörajoitus käyttöön. Koronapassia ei oteta käyttöön.

Ry:n eri toimintamuodot jatkuvat rajoitukset huomioiden. Päivitetty toimintakalenteri löytyy ry:n nettisivuilta ja yksittäisistä tilaisuuksista voidaan antaa lisätietoa kuulutuksin ja nettisivujen toimintakalenterissa.

Sunnuntaiseurat klo 14 ja klo 16 lähetetään rauhanyhdistyksen Youtube-kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/channel/UC5kg0BSaIzlpgxGNfmA2Ljw

Sunnuntaiseuroihin tulijan on ilmoittauduttava puhelinnumeroon +3584576476713. Ilmoittautumisaika on päivittäin klo 16-20.

Joulumyyjäiset järjestetään rajoitukset huomioon ottaen.

Itsenäisyysjuhla 6.12. ja joulujuhla 11.12. lähetetään striimattuna ry:n Youtube-kanavalla. Lähetyksiä ei tallenneta. Tilaisuuksiin ei oteta yleisöä.

Joululauluiltaa ja lasten joulujuhlaa ei järjestetä.

Ry:n tilaisuuksiin tulevia suositellaan noudattamaan epidemian aikana omaksuttuja käytäntöjä: hyvää käsi- ja hengitystiehygieniaa, kasvomaskin käyttöä, turvavälejä ja muiden huomioon ottamista.

Tervetuloa yhteisiin kokoontumisiin!

Porin Rauhanyhdistyksen johtokunta